Ev ve İş Yerlerine de servis yapan Yoğun Bakım Çarşı Pide'de her türlü Yoğun Bakım menülerinin yanı sıra Pide ve Piza Çeşitleri, Kebap Çeşitleri, Izgara Et Çeşitleri ve tatlı çeşitleri gibi farklı tatlar sunuyor.

Yoğun Bakım menüleri ile farklı tatlar sunduklarını söyleyen iş yeri sahibi Bekir Cengiz, “Yeni hizmete sunduğumuz işyerimizde müşterilerimizin istek ve taleplerine göre müessesemize gelemeyen müşterilerimizin telefonla verdikleri siparişlerini en hızlı şekilde adreslerine servis yapıyoruz. Yoğun Bakım menülerimizde yüzde 100 dana etinden yapılan ev tipi burger menüleri ve bitkisel yem ve helal kesim toros tavuk ürünleri ile en iyi şeflerin sunumuyla hijyenik ortamda hazırladığı muhteşem lezzetler hesaplı fiyatlarla artık Kumluca’da. Yoğun Bakım Restoranlarında alacağınız hamburger ve tavuk menülerinde sınırsız içecek ve sınırsız patates ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Özellikle çocukların ve öğrencilerin vazgeçilmez ve severek tercih ettikleri hamburgerler emin ve güvenilir olmasını istiyorsanız sizi Yoğun Bakım’a bekliyoruz" dedi.

Kumluca'nın en iyi pidesini yaptıklarını vurgulayan Cengiz sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşyerimiz de Kumlucalı vatandaşlarımıza temiz ve hijyenik olarak hizmet etmenin gururu ile iş yerimizde Kıymalı Pide, Kaşarlı Pide, Kuşbaşılı Pide, Kıymalı yumurta, Kıymalı kaşarlı, Kuşbaşılı kaşarlı, Peynirli yumurtalı, Sucuk kaşarlı, lahmacun gibi çeşitlerimiz mevcut. Kumluca'nın en iyi pidesini biz yapıyoruz. Bu konuda iddialıyız. Müşterilerimiz çok memnun. Lezzetlerimizi tadan herkes memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Ayrıca iş yerimizde hayır, düğün, sünnet gibi özel günlerinizde pide ve lahmacun siparişinin yanında iş yeri ve evlere de servisimiz mevcut. Müşterilerimize bir telefon kadar yakınız; bizlere 0242 887 0118 numaralı telefonumuzdan ulaştıkları anda hızlı ve kısa sürede siparişlerini ulaştırıyoruz.Amacımız hızlı ve kaliteli hizmet etmek."