Kumluca Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesinde inşa edilen Kumluca Kültür Merkezi inşaatı hızla devam ediyor. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, beraberinde Başkan Yardımcıları Mustafa Songur ve Ramazan Çataltepe ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süleyman Fethi Örgel, inşaat alanında gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kültür Merkezi’nde çalışmaların ara verilmeden sürdürüldüğünü, çok yakında tamamlanarak Kumluca’da büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi. İlçede ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayacağına dikkat çeken Çetinkaya, “İnşaatın tamamlanmasına yaklaşık 4 ay gibi bir süre kaldı.

Bina içerisinde 500 kişilik konferans salonu, modern bir kütüphane, iki adet derslik, sergi salonu, kafeterya ve mescit bulunuyor. Kültür Merkezimiz inşallah kısa bir süre sonra ilçedeki sosyokültürel birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak” diye konuştu.

Bağlık Mahallesinde 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Kumluca Kültür Merkezi’nin 4 milyon 746 bin lira ihale bedeliyle yaptırıldığı bildirildi.