Okul sporları faaliyet programında yer alan genç erkek hentbol yarışmaları 15-17 Mart 2019 tarihlerinde Muratpaşa Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynandı. Müthiş çekişmelere sahne olan müsabakalar sonucunda Kumluca Otelcilik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi hentbol erkek takımı dört takımın takımın yer aldığı final gurubunda il üçüncülüğünü elde etti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Erman Ertürk, ” Genç erkek hentbol takımı öğrencilerimi oynanan maçlarda göstermiş olduğu müthiş özveri ve üstün özgüvenlerinden dolayı kutluyorum".Ayrıca bize büyük destek veren Gençlik spor ilçe müdürü Erol KOCA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali GİRGİN ve Okul Müdürümüz Erdal Demiral, a takımım adına çok teşekkür ederim “ dedi.

Gençlik spor ilçe müdürü Erol Koca,” Kumluca adına sporda büyük bir başarıdır. Antalya’da yapılan okul sporlarında her branşta kupalara talibiz. İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ile koordinasyonlu çalışmalarımız sonucu daha büyük başarılar geleceğinden eminim. İl 3 olan okulumuzu, beden eğitimi öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.