Kumluca Devlet Hastanesine başvurduğunda konuşma güçlüğü çeken Mehmet Çetin’e yapılan tetkikler sonucunda beyin tümörü teşhisi konuldu. Mehmet Çetin’de bulunan yaklaşık 7 cm büyüklüğünde olan tümöre, Op. Dr. Sercan Savaş Yalçın’ın yaptığı başarılı cerrahi operasyonla tekrar sağlığına kavuştu.

Bir motor tutkunu olan hasta ve hekimi ameliyat sonrasında Antalya’dan gelen motorize ekipleri hastane bahçesinde karşıladı

Başarılı operasyondan sonrası bu etkinlikte Op. Dr. Sercan Savaş Yalçın ile bir araya gelen hasta Mehmet Çetin ameliyat sonrası tüm çalışanlarına ve ameliyatı gerçekleştiren doktoruna teşekkür etti.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ayşegül Alkan, “Hastane olarak en büyük amacımız ve arzumuz, Kumluca halkına en etkin şekilde sağlık hizmeti vermektir. Hastanemizde gerçekleştirilen bu ve benzeri birçok ameliyat sonrası hastalarımızın şifa bulması benim ve ekibimin en büyük mutluluğudur. Bu ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Sercan Savaş Yalçın’a ve değerli ekibine de teşekkür ediyorum” dedi.