Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) Kumluca şubesinde Haziran -Aralık dönemi kurslarına İki bin 300 kişi başvurdu.
Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki ASFİM Kumluca şubesi yoğun ilgi görüyor.Kumluca ASFİM Şubesinde 3 Kadın Eğitmen ve 3 Erkek Eğitmen hizmet veriyor.
Sabah saat 09.00 'dan Akşam 20.00 'e kadar hizmet veren ASFİM kurslarında Step-Aerobik,Pilates,Fitness branşlarında veriyor.
ZAMAN YARATIP GELİYORUZ.

Kursiyer Bilgi İz, "Günümüz Fastfood ürünlerinin tüketildiği günlerde böyle bir aktivitelerin sunulması çok güzel. Zaman yaratıp geliyoruz.Saat gözetmiyoruz.Çevremdeki kişilere öneriyorum Büyükşehir Belediyesi Kumluca'mıza böyle bir aktivite kattığı için teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Türel'e Teşekkür.

Hülya Özdemir ,"Zaman yelpazesinin geniş olmasından çok memnunum.Bayanlara özel bölüm ve günlerin oluşturuması tercih etmemi sağladı Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel' e bölgemize hizmet kazandırdığı için teşekkür ediyorum" dedi.
ÖZGÜVEN KAZANDIM

Özgüven ve form kazandığından bahseden Hatice Okulu," Kumluca'ya iyi ki böyle bir spor salonu açıldı.Ücretsiz ve makinelerin son sistem olmasından çok memnunuz.Ücretsiz olduğunu görünce terettüt ettim.Salon ve eğitmenlerin ilgili olmaları bizi çok mutlu ediyor.Spor salonuna gelmekle özgüven ve formumu kazandım .Kumluca'mıza Spor ve Fitnees merkezi hizmeti sunduğu için Menderes Türel'e ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum.
Kursiyer Fatih Çavdar," İnsanların kaynaşmasını ve sağlıklı bir hayat sürmesini sağlıyor.Gelişerek devam etmesini diliyorum.Antalya Belediye Başkanımız Menderes Türel' e teşekkür ediyorum" dedi.
Kursiyer Kemer Belediyesi Başpehlivanı Serkan Serttürk ,"Kumluca halkı için veli nimet tecrübeli ve güler yüzlü hocalarımızın olması memnuniyetimizi artırıyor. Kemere Altın kemeri getirmek için Kumluca ASFİM şubesinden faydalanıyorum. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel' e teşekkür ediyorum" dedi.
2 AYDA BİR YENİLENEN KAYITLAR
Üyelerin haftada iki gün faydalanabildiği ASFİM’de; Salı, Perşembe, Cumartesi kadınlar, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri ise erkekler spor hizmeti alabiliyor. Antalya Spor ve Fitness Kumluca Şubesinde Yeni dönem kayıtlar Ocak Ayının sonunda başlayacaktır.

HABER: HAMİDE KOÇUBABA