S.S. Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan kongresi sonucunda başkanlık görevini yürüten Şaban Eren yeniden seçildi.

Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan kongresi yapıldı. Kumluca Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Karakuş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli ve kooperatif üyeleri katıldı.

Mevcut Başkan Şaban Eren'in tek aday olduğu kongrede açık oylama yapıldı. Bunun sonucunda kooperatif başkanlığı görevini yürüten Şaban Eren yeniden seçildi.

Üyelere yönelik teşekkür konuşması yapan ŞabanEren, "Esnafımıza layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde huzur, başarı ve hizmet hakimdir. Esnaf ve sanatkarlarımızın günümüz koşullarında her türlü sıkıntı ve sorunlarına dün olduğu gibi bugün de vakıfız. Emeğimizin karşılığını aldığımız için yönetim kurulumuz adına sizlere teşekkürü bir borç biliyorum. Hep birlikte esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Şaban Eren'in yönetim kurulunda Mehmet Öztürk, Serkan Ersoy, Bilal Özbek, Ömer Karabaş, Necip Boncuk, Gökhan Güzel yer aldı.

Denetim Kurulu'nda; Necip Boncuk, Gökhan Güzel.

Bölge Birliği Temsilcisi Asil Üye listesinde; Şaban Eren, Bilal Özbek, Serkan Ersoy, Mehmet Öztürk.