Türkiye Muaythai Federasyonu Antalya İl Temsilciliği faaliyet planında yer alan Hasan Karlı Muaythai Kupası Antalya’nın Alanya ilçesinde yapıldı.

Geçen ay vefat eden Muaythai Milli Takım Antrenörlerinden Hasan Karlı adına 15 - 17 Kasım 2019 tarihleri arasında Muaythai Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Minikler-Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Bay-Bayan Hasan Karlı Muaythai Kupası, 12 il ile Antalya ve ilçelerinden 526 sporcunun katılımıyla Alanya Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

Kumluca Dinamik Spor Kulübü sporcuları, Alanya'da düzenlenen Muay thai final maçında galibiyet alarak Kumluca'ya 1 altın, 2 gümüş madalya ile döndüler. Kumluca Dinamik Spor Kulübü sporcuları Selçuk Akif Çeltik altın, Muhammet Ali ve Ramazan Aksoy ise gümüş madalya alarak Kumluca'nın gururu oldular.

Derece yaptıkları için mutlu olduklarını ifade eden Kumluca Dinamik Spor Kulübü sporcuları Selçuk Akif Çeltik altın, Muhammet Ali ve Ramazan Aksoy, daha çok çalışıp Kumluca'ya daha fazla madalya getirmek çalışacaklarını söylediler.