Kumluca Devlet Hastanesi uzman hekim kadrosu, özverili çalışanları ile Kumluca halkına en iyi hizmeti verip tüm bunların yanında ise başarılı ameliyatları ile ilklere imza atmaya devam ediyor.

Halk arasında Lazerli Katarakt ameliyatı olarak bilinen FAKO Tekniği ile Katarakt Ameliyatına, Kumluca Devlet Hastanesinde başlandı. Göz Hastalıkları Uzmanı Koray Koraltan Demir, “Kumluca ve bölge halkımızın tamamı bu ameliyat dolayısıyla Antalya merkeze gidip gelmek zorunda kalıyordu. Artık burada çok kısa sürede hastalarımızı yeniden sağlığına kavuşturup taburcu edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz“ dedi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ayşegül Alkan ise hastanedeki bu yeniliği şu sözlerle ifade etti: “Hastane olarak en büyük amacımız ve arzumuz, Kumluca ve bölge halkına en etkin şekilde sağlık hizmeti vermektir. Hastanemizde gerçekleştirilen bu ve benzeri birçok ameliyat sonrası hastalarımızın şifa bulması benim ve ekibimin en büyük mutluluğudur. Bu ameliyatı gerçekleştiren Uzm. Dr. Koray Koraltan Demir ve değerli ekibine de teşekkür ediyorum”