BASKETBOL GENÇLER U 16 LİGİ'NİN 6. HAFTASINDA KUMLUCA BASKETBOL KULÜBÜNÜ KONUK EDEN ANTALYA BASKETBOL KULÜBÜ, MÜSABAKAYI 56-59 KAYBETTİ.
Kumluca basketbol kulübü 17 kasım cumartesi günü oynadığı önemli maçta 59-56 mağlup oldu 3 sayılık farkla mağlup olan kulübün antrenörü Hakan Bilici, “bu maçlar takımımıza ve kulübümüze önemli tecrübeler kazandırdı seyir zevki ve basketbol kalitesi yüksek olan maçlar sporcuların gelişimlerini olumlu yönde etkilerken oyunculara yaptığı katkı ilerleyen yıllarda bu çocukları daha iyi yerlere gelmelerini sağlayacak kumluca basketbol kulübü kalan 2 maçınıda kazanarak sezonu 3. Sırada bitirmeyi hedefliyor” dedi.
Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca; “seyir zevki ve kalitesi yüksek maçları ilçemizde izlemek özlediğimiz ve istediğimiz bir durumdu böyle organizasyonlar Kumluca’nın basketbolda hak ettiği yerlere geleceğinin de bir göstergesidir” dedi.
Grupta ilk ikiye kalmak için önemli bir müsabakayı İlçe Spor Müdürü Erol Koca ili birlikte, Dr. Mesut Avcıoglu, Dr. Volkan Arıkan ve cok sayıda seyirci izledi.