Fatih Erbakan tarafından kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirilen Nacakcı, genel kurulda yapılan seçimde yeniden göreve seçildi. Kumluca Yeşilçam Kafe'de düzenlenen kongreye Antalya İl Başkanı Hakan Güneri ve teşkilat mensupları katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda divan teşekkülünün oluşmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Yeniden Refah Partisi Kumluca İlçe Başkanı İbrahim Nacakcı yaptığı konuşmada, "sizlerinde bildiği gibi partimiz Sayın Genel Başkanımız tarafından 23 Kasım 2018 tarihinde kuruldu. Bizler öncelikle Yüce Allah'ın rızasını kazanmak ve tüm İslam camiasına aktarmak için bu yola çıktık. Bu uğurda ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini gözeterek, yapılan hayırlı işlere teşekkür etmek, yanlışları düzeltmek, eksiklikleri tamamlamak, milletimizin refah seviyesini 94 ruhunda olduğu gibi yeniden yükseltmek için bu yola çıktık. Milletimize efendi değil, hizmetkar olmak için bu yola çıktık. Mevlam Genel Başkanımız önderliğinde bizleri mahcup etmesin İnşallah" dedi.

Yapılan seçimlerde İbrahim Nacakcı başkanlığında şu yönetim oluştu: Murak Karamıklı, Ramazan Karakaya, Ömer Uygun, Ergün Nacakcı, Rıdvan Nacakcı, Mehmet Ali İşler, Hidayet Nacakcı, Rıdvan Nacakcı, Sema Nacakcı, Mehmet Çakır, Kadriye Nacakcı, Bülent Eken, Ümit İncediş, Ömer Berk Açıkyürek, Hanife Karakaya ve Bayram Yaraş.