Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün çocukları sosyal hayata dâhil etmek amacıyla her yıl düzenlenen yaz spor okulları başladı.

Futbol, basketbol, voleybol, ,güreş, yüzme, Judo ve tekvandonun yer aldığı 7 ayrı branşta eğitim sunan yaz spor okulları açılarak yaklaşık 1500 çocuğumuzun spor yapması hedefleniyor.

YETENEKLERİNİ KEŞFETMEK
Sömestr tatilinde çocukların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, sağlıklı birey olmalarına destek olmak, yeteneklerini sergileme fırsatı sunmak ve kötü alışkanlıklardan uzak amacıyla her yıl düzenlenen yaz spor okulları başladı.

Özgüveni Ve Yetenekleri Tanıyıp Hayata Dâhil Etmek

Kumluca İlçe Spor Müdürü Erol Koca, “ Yaz Spor Okullarımız, kötü alışkanlıklardan uzak duran, spor yapmayı ve sağlıklı bir yaşamı hayat tarzı olarak benimsemiş, özgüveni ve yetenekleri ile her yaştan insana örnek olan, çevresi ve dünyayı tanıyıp iyi bir iletişim kurabilen bir nesil için atılmış önemli adımlardan biridir. Çünkü spor, büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık, kişiliğin oluşması ve ruh sağlığının gelişmesi bakımından en önemli faaliyettir. Tüm çocuklarımızın yaz spor okullarına iştirak ederek yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz “ dedi.