Atatürk ilkokul ve ortaokul yönetiminin düzenlemiş olduğu yıl sonu gecesine öğretmenler ,öğrenciler,veliler yoğun bir katılım gerçekleşti.

Dönem boyunca  sosyal ve kültürel yarışmalarda ve her alanda bireye değer kazandıran Atatürk ortaokul ve ilkokul yönetimi düzenlediği yıl sonu gecesi öğrencilerin emeklerinin güzel karşılığında büyük bir coşkuyla kutlandı.

Yıl sonunu gecesinde öğrenciler tarafından oluşan Anadolu halk oyunu ekibi halk oyunu gösterisi,mehter gösterisi,anasınıfı öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ve kep atma töreni düzenlendi.

BAŞARILI ÖĞRENCİ İLGİLİ ÖĞRETMENİN ESERİDİR

Veliler adına konuşmaya yapan İsmail Karagül, "Başarılı öğrenci ilgili öğretmenin eseridir.Kıymetli öğretmenlerimizin ahlak ve öğrencilerimize değer katmasını takdir ediyorum.Başarılı olmanızın yanında mutlu olmanız önemlidir.Emeğini ve ilgisini esirgemeyen öğretmenlerimize veliler adına teşekkür ederim" dedi.

NE GÜZELDİR GELECEĞİ ÇAĞDAŞLIKLA HARMANLAYIP SUNMAK

Atatürk Ortaokul Müdürü Ahmet Özdemir," Ne güzeldir geleceği çağdaşlıkla harmanlayıp sunmak, ne güzeldir çocukları mutlu etmek,ne güzeldir öğrencilerin mezuniyetini görmek ve en güzeli halkla kucaklaşmak.Emeği geçen usta öğreticilerimiz,hazırlayan,sunan,arka fonda çalışıp sahneyi renklendiren emektar öğretmenlerimiz, değer veren, yalnız bırakmayan bize güvenen öğrencilerimizi destekleyen velilerimiz, ter döken, heyecanlanan, gülümseyen, gururlandıran öğrencilerimiz, bizleri onurlandıran büyüklerimiz. Ekip olduğumuzu vurgulayan,bizlere liderlik eden yönetim kadromuza teşekkür ediyoruz.Mezun olan öğrencilerimizi de çok güzel görevlerde görmeyi diliyoruz" dedi.

Yıl sonu gecesi öğrencilerin kep atma töreniyle son buldu.

Haber:Hamide KOÇUBABA