Kumluca Şehit Hasan Öztürk ilkokulu öğrencileri ‘Kuşlara Bir Damla Umut’ isimli sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdi.

Alanya Mahmutlar ilkokulu öğretmeni Fatma Ayan' ın başlattığı proje Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'unda destek vermesiyle 81 il 20 ülke 30 bin öğrenciyi harekete geçirdi. ‘Kuşlara bir damla umut’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrenciler kuşlar için hazırladıkları yuvaları ve yemlikleri okulun bahçesindeki ağaçlara astı.

Kumluca Şehit Hasan Öztürk İlkokulu Sınıf öğretmenleri Berna Akyurt, Rukiye Bektas, Tuğçe Özdemir , Din kültürü öğretmeni Ali Filiz ve Okul Müdürü Volkan Akça'nın koordinatörlüğünde gerçekleşen ‘Kuşlara bir damla umut’ projesi kapsamında, Öğrenciler aileleriyle birlikte hazırlamış oldukları kuş evi ve kuş yemliklerini, okulun bahçesinde çeşitli noktalardaki ağaçlara asıldı.

Okul müdürü Volkan Akça, " İlçede havaların soğuması ve don olması nedeniyle yaşadığımız dünyada sadece kendimiz olmadığımız ve bizim yardımımızı bekleyen canlıların ve sevimli dostlarımızın olduğunu öğrencilerimizin farkına vardırmak ve kuşları soğuk kuş günlerinde yardımcı olmak amacıyla okul yönetimimiz ile bu projeye destek olduk. Kuşlara bir damla umut olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadık. Destek olan herkese teşekkür ederim " dedi.
Haber : Hamide Koçubaba