Demreli iş adamı Nuri Kurtoğlu tarafından Kumlucalıların hizmetine giren Turunç Restoran düzenlenen tören ile açıldı.

Doğal lezzetlerin ve kebap çeşitlerinin sunulduğu Turunç Restoran'ın açılışına Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya, Kumluca Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Toprakçı ve Ramazan Uluşar, Kumluca İlçe Spor ve KYK Müdürü Erol Koca, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, İyi Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan, CHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner, Ak Parti Demre İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Kumluca Halk Eğitimi Müdürü Yusuf Tekdemir, Kumluca Belediye Meclis Üyesi Şefik Durdaş ve davetliler katıldı.

Duaların ardından protokolün katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya, Kumluca'ya yatırım yapan işadamı Nuri Kurtoğlu'nu tebrik ederek iş yerinin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından davetliler Turunç Restoran'ı gezerek, sunulan lezzetler hakkında bilgi aldı. Başkan Okan Kocakaya'da, açılıştan sonra mangal başına geçerek 1,5 metre uzunluğundaki Adana Kebap ile fotoğraf çektirdi. Kocakaya, hijyenik bir ortamda, doğal ürünler ile sağlık ve lezzet sunan Turunç Restoranın hayırlı olmasını diledi.

Turunç Restoran işletmecisi Nuri Kurtoğlu, restoranlarını diğerlerinden ayıran en önemli özelliğin, tüm ürünlerin doğal olması ve bölgenin en iyi Adana Kebabı olduğunu söyledi. Kurtoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

" İşletmemizi Adana Kebap ve ızgara çeşitleri konseptiyle yeniledik. Bölgenin en iyi Adana Kebabını biz yapıyoruz. Bu konuda iddialıyız. 1,5 metre uzunluğunda Adana Kebabımızı tadan herkes bölgede daha önce böyle bir kebap yemediklerini söylüyorlar. İşletmemizde tamamen Adana konsepti var. Ustalarımızı Adana yöresinin en tecrübeli ustalarından seçtik restoranımız da müşterilerimiz yemek yerken Adana yöresinin lezzetlerini bulacaklar. Salataları ve mezeleri müşterilerimize sınırsız bir şekilde sunuyoruz. Geniş bir menü yelpazemiz var. Gece 1’e kadar hizmet vermekteyiz. Paket servisimiz mevcut. Tüm Kumluca halkımızı bekliyoruz. Adana’yı Kumluca’ya getirdik. İnşallah Kumlucalılar hizmetlerimizden memnun kalır."

Kumluca'da tatilde olan ve tesadüfen açılışa katılan Amerika'da yaşayan Türk vatandaşı çift, İşletme sahibi Kurtoğlu'na Adana Kebabını çok beğendiklerini söyleyerek, nazar değmesin diye kendi ürettikleri nazar boncuklarından hediye etti.

Açılışa katılan misafirlere Adanalı ustaların yaptıkları birbirinden güzel Adana kebap çeşitlerinden ve et döner ikram edildi.