Açılış törenine Antalya Milletvekili Aydın Özer, Belediye Başkanı Yusuf Göven, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, MHP İlçe Başkanı Yücel Kaplan, CHP İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz, Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya, Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Köleoğlu, siyasiler ve davetliler katıldı.

Dualarından ardından protokolün de katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Açılışta davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Açılış konuşmasını yapan Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, “Mesleki eğitimlerini tamamladıktan sonra medeni cesaret gösterip, işyeri açan iki arkadaşımı kutluyor iş yerleri hayırlı olsun” dedi.

SADECE ‘ HASTA İNSANLAR PSİKOLOĞA GİDER’ ALGISINI DEĞİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUM.

Psikolog ve Aile Danışmanı Burcu Lâçin, “Psikoloji alanında bilgi ve tecrübe edindikten sonra memleketimde hayalim olan kliniği açmaya karar verdim. Toplumumuzda önyargıları kırılmasını ve sadece hasta insanlar psikoloğa gider algısını değiştirmeyi hedefliyorum. Ayrıca sağlığın ruhen değil bedenen de tam bir iyilik hali olması gerektiğini düşündüğümüz için sevgili arkadaşım Diyetisyen Begüm Erkan ile merkezimizde buluştuk. Mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

NASIL SAĞLIKLI BESLENilMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRETMEKTİR.

Diyetisyen Begüm Erkan, “Alanımda bilgi ve tecrübe edindikten sonra kendi işyerimi memleketimde açmak istedim. Sağlığın olması için önce sağlıklı beslenilmesi ve bunu yaşam şekli haline getirilmesi gerekmektedir. İşim sadece bireyleri zayıflatmak değil kişilerin hastalık, gebelik ve çocukluk dönemlerinde de nasıl sağlıklı beslenmesi gerektiğini öğretmektir. Biz bu yolda sevgili arkadaşım Psikolog Burcu Lâçin ile bütünsel danışmanlık hizmeti vermeyi amaçladık. Beni bugünlere getiren ailem ve bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Haber: Hamide KOÇUBABA