KUM­LU­CA BE­LE­Dİ­YE­Sİ SPOR İŞLERİ MÜ­DÜR­LÜ­ĞÜ, POLİS MES­LE­Kİ EĞİ­TİM MER­KE­Zİ (POMEM) SI­NAV­LA­RI­NA HA­ZIR­LA­NAN ADAY­LA­RA EĞİ­TİM DES­TE­Ğİ VE­Rİ­YOR.

Kum­lu­ca ve çevre il­çe­ler­den POMEM sı­nav­la­rı­na ha­zır­la­nan aday­lar için Kum­lu­ca Be­le­di­ye­si Spor İşleri Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan ve­ri­len eği­tim için Kum­lu­ca Be­le­di­ye­si Spor Sa­lo­nu'nda par­kur ku­rul­du. Kurs­lar pa­zar­te­si, çar­şam­ba ve cuma gün­le­ri saat 15.00 ile 17.00 ara­sın­da ve­ri­li­yor. Kurs­la­ra Kum­lu­ca, Fi­ni­ke ve Demre'den gelen öğ­ren­ci­ler ka­tı­lı­yor. 
Kum­lu­ca Be­le­di­ye Baş­ka­nı Yusuf Göven, "Bu kurs­la­rı 2 yıl­dan beri be­le­di­ye­miz bün­ye­sin­de dü­zen­le­dik. Kurs ver­di­ği­miz genç­le­ri­mi­zin sı­nav­lar­da ba­şa­rı­lı ol­du­ğu­nu gör­dük. Genç­le­ri­miz daha önce bu kurs­la­rı almak için il mer­ke­zi­ne ve başka şe­hir­le­re gi­di­yor­du. Artık il­çe­miz­de­ki genç­le­re bu im­kân­la­rı sağ­la­dık. Genç­le­ri­mi­ze mes­lek edin­dir­me­de kat­kı­mız ola­ca­ğı­nı ümit ede­rek aynı kurs­la­rı yine dü­zen­le­dik. Sı­nav­la­ra gi­recek genç­le­ri­mi­ze ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum" dedi.