Kumluca Belediyesinin “Üniversite Tercih Merkezi’ne” gelen öğrenci ve aileleri de, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven’e teşekkür ettiler.

Kumluca Belediyesi tarafından Kumluca Belediyesi binasında, üniversite tercihi yapacak öğrenciler, tercih merkezine yoğun ilgi gösteriyor. Kumluca Belediyesi tarafından Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversite tercihi yapacak öğrenciler için Kumluca Belediyesi binasında “Üniversite Tercih Merkezi” kuruldu.

Üniversite tercih merkezini ziyaret eden Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, öğrencilerle bir süre sohbet etti ve bilgi aldı. Üniversite öğrencileri ve aileleri için hayati önem taşıyan bir konuda öğrencilere yardımcı olmak istediklerini ifade eden Göven, konusunda uzman, çalışma tecrübesiyle kendisini kanıtlamış eğitim uzmanı Ali Alpaslan ve bu yıl faaliyete başlayan KUMBEK’in rehber öğretmeni Hatice Aksakal’ın tercih süresince öğrencilere yardımcı olacaklarını söyledi.

Göven, “Üniversite yerleştirme takvimi kapsamında tercih yapacak öğrencilerimize uzman rehberlik öğretmenlerimiz eşliğinde belediye halkla ilişkiler birimimizde verdiğimiz danışmanlık hizmeti devam ediyor. Doğru tercih doğru gelecektir” dedi.