Kumluca Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantı yoklama ile açıldı.

Eylül ayı Meclisinin ilk gündem maddesinde “Yağlı Güreş düzenleyen Belediyeleri bir araya getirmek ve bu kentler arasında güreş ile ilgili planlamanın Entegrasyonu, sürdürülebilir gelişme, yönetişim ve sosyal destek yaratmak, kentle...r arası Yağlı Güreş sporunun organizasyonu yönünde eşitsizlikleri azaltmak, sürdürülebilir, geleneksel değerleri kuşaktan kuşağa aktarmak ve sporun ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda uygulanabilirliği konusunda çalışmalar yapmak amacıyla “Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği” kurulduğu belirtildi.

Buna bağlı olarak 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin ( o) bendi hükmünce merkezi Balıkesir olmak üzere kurulan “Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği’ne” üye olunması, 5355 sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanununun 5. Maddesine istinaden hazırlanan birlik Tüzüğünün kabulü ve tüzüğün 13. Maddesinde belirtilen doğrultuda, Birliğin doğal üyesi olan Belediye Başkanının yanı sıra, 3 asil ve 2 yedek üyenin seçilmesi hususlarının görüşüldü.

İkinci gündem maddesi olarak ta Antalya Valiliği Kadastro Müdürlüğünün Belediye Başkanlığına sunmuş olduğu 20.07.2017 tarih ve 1621564 sayılı, kadastro bilirkişisi seçilmesi görüşüldü.
Alınan kararların mecliste oylanmasından sonra meclis görüşmeleri sona erdi.