23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında, Kumluca Atatürk İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencisi Adem Arda Sudagezer, (10) okul müdürü Ahmet Özdemir ve bu ana tanıklık etmek isteyen dedesi Adnan Altınkaya ile babası Kumluca Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser Murat Sudagezer ile Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. 

Ziyarete elinde çiçekle gelen Adem Arda Sudagezer’i makam odası girişinde karşılayan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, daha sonra yeni başkana koltuğu devretti ve bundan sonra kendisinin belediye başkanının misafiri olacağını söyledi. 

Adem Arda Sudagezer, Belediye Başkanlığı makam koltuğuna oturduktan bir süre sonra belediye çalışmaları hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı. Birim müdürlerine bazı hizmetler konusunda talimat veren Başkan Sudagezer, ilçe genelinde özellikle trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalar yapıldığını belirtti. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir süre koltuğunda oturan Adem Arda Sudagezer ile eğitimi ve gelecekteki düşünceleri hakkında sohbet eden Çetinkaya, öncelikle iyi bir eğitim, iyi bir meslek seçimiyle insanlara faydalı olması tavsiyesinde bulundu. 

Ziyaretin sonunda Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, günün anısına Adem Arda Sudagezer’e üzerinde Kumluca’nın simgesi Kalekule figürü bulunan kupa bardak ve kitap hediye etti. Gökhan TEMEL