Yeni yönetim ilçe teşkilat binasında bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya toplantıya katılarak yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, “Yeni yönetim Genel Merkezin onayı ile belirlendi. Yönetimde ki arkadaşlarımızla beraber uyumlu bir şekilde çalışarak Cumhur ittifakı adayımız Hüsamettin Çetinkaya’ya seçimi kazandıracağız” dedi.

Uysal sözlerini şöyle sürdürdü:
“20 Asil, 10 yedek yönetim kurulu İlçemize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Amacımız ak kadroları bir yerde toplayarak Kumluca’mızdaki Ak belediyeciliği devam ettirmek istiyoruz. Burada seçimi kazanarak Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Menderes Türel’i, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı daha da güçlendirmek istiyoruz.

Cumhur ittifakı kapsamında MHP Kumluca İlçe Başkanı Yücel Kaplan ve yönetimi ile uyumlu bir çalışmamız var. Bu çalışma neticesinde seçimi kazanacağımızdan şüphemiz yok. Daha güçlü bir oy oranı ile seçimi kazanacağımıza inancımız tamdır.”

AK PARTİ KUMLUCA ASİL YÖNETİM KURULU LİSTESİ
BAŞKAN Erol Uysal, Ahmet Karakuş, Şevket Yanar, Zafer Çetin, Rafet Okulu, Tuncay Avcıoğlu, Arzu İğneli, Hatice Balbaba, Feride Özdemir, Secda Baltacıoğlu, Yaşar Alpaslan, Ramazan İlkuçan, Muharrem Şahin, Ali Sarı, Celil Tuncer, Ferhat Özer, Süleyman Deniz, Hasan Akkelle, Gökhan Hoyrazlı, Meliha Girgin Yalçın,

AK PARTİ KUMLUCA YEDEK YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Erol Çiftci, Selahattin Aydil, Tolgahan Çakıcı, Yusuf Nacakcı, Muhammet Zilayaz, Akif Töngüşlü, Osman Yılmaz, İlkay Deniz, İbrahim Hoyrazlı, Ümit Hacımusaoğlu.