Kumluca Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Merkez Mahalle Muhtarı Serkan Ersoy, Eski Cami Mahalle Muhtarı İbrahim Sungur, Kum Mahalle Muhtarı Sadık Boğa, Göksu Mahalle Muhtarı İsmail Değer ve Kumluca Motosiklet Sporları derneği Başkanı Şahin Bayar ve Dernek Üyeleri katıldı.

Toplantıda 3 – 4 Şubat tarihlerinde ikincisi düzenlenecek Kum Enduro Motosiklet Yarışları için yapılacak hazırlıklar konuşuldu. Sonuç olarak, pist alnında yapılacak yenilikler, gelecek sporcuların konaklaması, seyirci yerlerinin düzenlenmesi konuları tartışılıp karara bağlandı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya; “İlçemizde Kum Enduro Motosiklet Yarışlarının ikincisini düzenleyeceğiz. Yarışmalar için kurulan komitemiz çalışmalarını yapacak. Bizde Kumluca Belediyesi olarak gereken katkıyı sağlayacağız” dedi. 
Kumluca Motosiklet Sporları Derneği Başkanı Şahin Bayar; “Merkez, Eski Cami, Kum, Göksu Mahalle Muhtarlarımızın da bulunduğu bir komite kurduk. Komitemiz hazırlık çalışmalarına başladı. Kum Mahallesinde düzenlediğimiz yarışlarımızın çok güzel ve eğlenceli geçmesi için çalıyoruz” dedi.

Geçen yıl birincisi yapılan yarışmaların startını Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu vermişti.