Antalya Küçükler Kız - Erkek Futsal Şampiyonasında, Kumluca’yı temsil edecek olan okulu  belirlemek amacıyla, Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği futsal müsabakaları hakkında bilgi veren Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, ilk gün maçında Mimar Sinan Orta Okulunun, Şehit Hasan Öztürk Orta Okulunu 2-0 yendiğini söyledi.

Kumluca Spor Salonunda başlayan müsabakalarda, Küçük Kızlarda 10 takım, Küçük Erkeklerde 9 takım olmak üzere 19 takım 3’er grupta mücadele edeceğini belirten Koca, Küçük Kızlar ve Küçük Erkeklerde müsabakalara katılan okulları şöyle sıraladı, “Küçük Kızlarda A Grubu; Şehit Hasan Öztürk Orta Okulu, Adrasan M. Akif Ersoy Orta Okulu, Mavikent Durali Yazıcı Orta Okulu ve Mimar Sinan Orta Okulu. B Grubu; Beykonak Sevim Öner Orta Okulu, Ziya Gökalp Y.B. Orta Okulu ve Salur Orta Okulu. C Grubu; Şehit Ömer Halisdemir İ.H. Orta Okulu, Mavikent Çanakçı 75. Yıl Orta Okulu ve Kasapçayırı Orta Okulu. Küçük Erkeklerde A Grubu; Mavikent Çanakçı 75. Yıl Orta Okulu, Mimar Sinan Orta Okulu ve Şehit Hasan Öztürk Orta Okulu. B Grubu; Kasapçayırı Orta Okulu, Salur Orta Okulu ve Şehit Ömer Halisdemir İ.H. Orta Okulu. C Grubu; Adrasan M. Akif Ersoy Orta Okulu, Kumluca Sınav Koleji ve Mavikent Durali Yazıcı Orta Okulu.”

Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, müsabakaların 03 Mart 2017 Cuma günü final ve ödül töreni ile sona ereceğini hatırlatarak, tüm takımlara başarılar diledi.