Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Eren, kredi faiz oranlarının düşürülmesi, geri ödemelerin 3 aydan 6 aya çıkarılması, 4 yıla kadar olan vade süresinin 5 yıla çıkarılması, 100 bin liraya kadar olan kredilerde banka komisyonunun kaldırılacağını müjdeledi.

Eren yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“TESKOMB Genel Başkanımız Sn. Abdulkadir Akgül’ün başkanlığında eğitim ve istişare toplantımızın üçüncü gününde Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar Pekcan ve TESK Genel Başkanımız Sn. Bendevi Palandöken’i ağırladık.

Sayın Bakanımızdan kredi faiz oranlarının düşürülmesi, geri ödemelerin 3 aydan 6 aya çıkarılması, 4 yıla kadar olan vade süresinin 5 yıla çıkarılması, 100 bin liraya kadar olan kredilerde banka komisyonunun kaldırılması müjdesini aldık. Ayrıca istihdam sağlayan esnafa sıfır faizli kredi verilmesi yönünde bir hazırlığın yapıldığı müjdesini de aldık. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimize ve Sayın Bakanımıza esnafa sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederim. Esnafımıza hayırlı olsun. Rabbim birliğimizi kardeşliğimizi daim eylesin.”