Konyaaltı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KONGED) Kumluca Hasan Öztürk İlkokulu öğrencilerinin sosyal medyadan kütüphane taleplerine cevap verdi.

Başkan değişikliği sonrasında da aktif faaliyetlerine devam eden KONGED (Konyaaltı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği) Başkan Alihan Kansu ile kaldığı yerden çalışmalarına devam ediyor.

Öğrencilerin sosyal medya üzerinden kütüphane taleplerine karşılık veren KONGED’liler Antalya’nın gururu Başpehlivan Orhan Okulu’nunda öğrenim gördüğü Kumluca Şehit Hasan Öztürk İlkokuluna çok sayıda kitap ve modern bir kütüphane hediye etti.

UFUK AÇICI DESTELERE DEVAM EDECEĞİZ

Yönetim Kurulu Başkanı Alihan Kansu “Dileğimiz çocuklarımıza emanet ettiğimiz kitaplarımızın onlar adına ufuk açıcı bir destek olmasını sağlamak, önümüzdeki günlerde eğitim temalı etkinliklerimizle devam edeceğiz” dedi.

KİLOMETRELER BİZİM İÇİN ENGEL DEĞİL

Projenin mimarlarından KONGED Kadın Komisyonu Başkanı Yağmur Burçin Sayın, “Kilometreler bizim için engel değil, mesele eğitim olunca duyarlılığımızı ülkemizin geleceği olan miniklerimizle buluşturmakta duyduğumuz heyecan ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çok sayıda kitap ve Modern bir kütüphane kazandırarak Kumlucalı çocukları sevindiren KONGED heyetine okul yönetimi; okul müdürü Volkan Akça ve öğretmenler de teşekkürlerini iletti.

Haber:Hamide Koçubaba