31 Mart Yerel Seçimlerinde Kumluca Belediye Başkanı seçilen Mustafa Köleoğlu mazbatasının almasının ardından Cumhuriyet meydanında Grup Bergüzar konseri düzenledi.

Yaklaşık 7 Bin Kumlucalı Mustafa Köleoğlu’nun seçimi kazanma coşkusuna ortak olmak için Cumhuriyet meydanını doldurdu. Etkinlik, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Etkinliğe Antalya CHP Milletvekili Aydın Özer, İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, CHP İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan ve vatandaşlar katıldı.

EMANETE SAHİP ÇIKTINIZ.

Açılış konuşması yapan İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, “Seçim sürecinde sizlere Mustafa Köleoğlu’nu emanet etmiştim. Emanete sahip çıktınız. Şimdide sizleri Mustafa Köleoğlu Başkanıma emanet ediyorum. Seçim bitti şimdi sizlere hizmet etme zamanı geldi” dedi.

KUMLUCA SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİN MERKEZİ KONUMUNDA OLACAK

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, "Kumlucalı büyük ailem bizlere sahip çıktı. Kumluca'da Millet ittifakı olarak Türkiye'nin çocuk partisini kurduk. Çocukların Belediye Başkanı oldum. Ablalarımız ve çocuklarımızın bize destekleri çok oldu. Kumluca Sosyal ve Kültürel faaliyetlerin merkezi konumunda olacaktır. Merkez çarşı projemizin merkezi Cumhuriyet Meydanınıdır. Hiçbir engel olmayacak" dedi.

MERKEZ ÇARŞIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİN MERKEZİ OLACAK

Çarşı İçi Caddemiz ve Cumhuriyet Caddesinin düz olacağını söyleyen Köleoğlu, “Bir engelli kardeşimizi buraya bıraktığımız zaman kimseden yardım almadan istediği gibi, güvenlik kameralarıyla donatılmış ışıl ışıl, turizme açılmış sokak ve caddelerimizde dolaşabilecek. Bir Kadın veya genç kardeşimiz, rahatlıkla dolaşabilecek. Cumhuriyet Meydanında bu merkez çarşımızda özellikle Ramazan Günlerinde sabahlara kadar fırınlarımız açık olacak, etkinliklerimiz olacak, davulcularımız olacak. Cumhuriyet Meydanı ve Merkez Çarşımız sosyal etkinliklerin merkezi olacak. Toroslardaki çadırlarda yaşayan vatandaşımız ile deniz sahilinde yaşayan vatandaşımız benim için aynıdır. Bize sahip çıkın bende size sahip çıkacağım. Yolumuz açık olsun Kumluca” dedi.