' MİLLET İTTİFAKI BİRLİKTELİK RUHUNU YAKALADIK'

Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven'i Makamında ziyaret eden Millet İttifakı Kumluca Belediye Başkan Adayı Mustafa Köleoğlu," Çalışmalarımız tam hızıyla devam ederken Millet ittifakı birliktelik ruhunu yakaladık.Bu süreçte her yere gidip,hal hatır soruyoruz.Proje tanıtım toplantımız gerçekleştirerek 41 mahallede projelerimizi yayarak ' Mustafa gelecek Kalkınma gelecek' sloganıyla 1 Mart tarihinden itibaren Kumluca'da kalkınma süreci yaşanacak" dedi.

' MÜTEVAZİ VE İNSANCIL YAKLAŞIMIZI BENZETİLİYOR'

Belediye Başkanı Yusuf Göven'i kendisine benzetildiğini söyleyen Mustafa Köleoğlu, " Belediye başkanlığı sürecinde mütavası ve insancıl yaklaşımınız her zaman hoşuma gitti. Aday adaylığımı açıkladığım ve vatandaşlarla kucaklaştığım süre zarfında mütevazi ve insancıl yaklaşımınız toplumla kucaklaştığım süreçte benzetenler oldu. Sizin düşünceleriniz bizim için çok önemlidir" dedi.

' CHP ANLAYIŞININ DIŞINA ÇIKMAYI BAŞARDINIZ'

Kumluca Belediye Başkan'ı Yusuf Göven, " Belediye başkanı ' kentin emin kişidir' Kolay bir işe talip değilsiniz. Her kesimle her dakika birlikte olmak zorundasınız. Kumluca’ya yararlı projeler kazandıracak her kim olurda olsun desteklenmelidir. İnsanların gönlünde taht kurmayı başarmalısınız. Bireyleri ötekileştirmediğiniz sürece güzel hizmetler kazandırsınız. CHP anlayışının dışına çıkmayı başardınız " dedi.

MİLLET İTTİFAKINI YANSITIYORUZ.

Kumluca İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz," Millet ittifakı anlayışımızı birlikteliğimizle birlikte yansıtıyoruz.Millet ittifakı toplumun her kesimiyle kucaklaşmayı ifade ediyor.Bireylerin millet ittifakı anlayışını benimsediğini bu süreçte çok iyi olumlu yaklaşımlar alarak anlıyoruz " dedi.

Haber:Hamide KOÇUBABA