Düzenlenen kokteyl ve konsere Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz, İYİ Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, Meclis Üyeleri ve vatandaşlarkatıldı.

Etkinliğe ilçede faaliyet gösteren özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri müdürleri, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerde hazır bulundu.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; “Engelliler günü kutlanır mı diyorlar. Biz engelliler gününü kutlamıyoruz. Biz farkındalık yaratmak istiyoruz. Kumluca’mızda ikisi devlet, ikisi de özel olmak üzere özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi kurumu var. Bu dört kurum engelli kardeşlerimizin dertlerine, eğitimlerine, gelecekle ilgili kaygılarına emek harcıyorlar. Bugün burada 4 kurum olarak toplandık. Gelecekte yapacağımız programların ön provasını yaptık. Yani bu yeni bir başlangıçtır. Kumluca’da ilk defa böyle bir etkinlik yapılıyor. Ötekisi olmayan Kumluca’yı oluşturmak istiyoruz diyorsanız, Kumlucalı Büyük Ailem diyorsanız bunun gereğini yapmalısınız. Biz ne yaptık. Meclis toplantımızda Meclis kararından geçirdik. Önümüzdeki çok kısa zamanda engelsiz yaşam merkezini inşa edeceğiz. Bunun müjdesini buradan veriyorum. Bundan sonra kokteyl, konser, engelsiz yaşam merkezi ve daha iyilerini yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve Eşi Nurgül Köleoğlu, kokteyle katılan aileleri masalarında tek tek ziyaret etti.

Etkinlikte Grup Nevizade özel çocuklar ve aileleri için ücretsiz konser verdi.