KÖLEOĞLU, "MUSTAFA GELECEK, KALKINMA GELECEK. 41 PROJEMİZLE, 41 MAHALLEMİZE, 41 KERE MAŞALLAH. 41 MAHALLEMİZİN HEPSİNE EŞİT HİZMET EDECEĞİZ" DEDİ.

Millet İttifakı CHP Kumluca Belediye Başkan Adayı Mustafa Köleoğlu’nun, Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde proje tanıtım lansmanı yapıldı.

Millet İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'in de katıldığı proje tanıtım toplantısına, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, İyi Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, CHP Kumluca İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, İyi Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan, CHP 22. Dönem Milletvekili Nail Kamacı, CHP 26. Dönem Milletvekili Devrim Kök, muhtarlar, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından proje tanıtım lansmanına geçildi.

BİZİM BAYRAĞIMIZ ŞEHİDİMİZİN SON ÖRTÜSÜ, KIZ KARDEŞİMİZİN GELİNLİĞİDİR

İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, "Ak Partililer, FETÖ ve HDP ile iş birliği yapıp, bizim bayrak sevgimizi ve saygımızı eleştirecek en son kişilerdir. Bizim bayrağımız şehidimizin son örtüsü, kız kardeşimizin gelinliğidir. Eleştirenler eylemleri ve söylemleriyle tutarlı olmalıdır. Tutarsızlıklarını andımızın tekrar okutulması AKP ret, HDP ret, CHP ve İyi Parti Evet, Türkiye Cumhuriyeti İbaresinin tekrar konulması AKP Hayır, HDP hayır, MHP çekimser, İyi parti ve CHP evet diyerek, Suriyeli sığınmacıları geri gönderilmesinde hayır diyerek, HDP ile kimin ittifak yaptıklarını gösteriyorlar. Haber kanallarında söylemlerinden görüyoruz. Geçmişte 'Ne Mutlu Türk'üm' dedik diye eleştirenler oldu. Şimdi de SKM Açılışımızda bayrak yok diyerek eleştirmeleri çok gücümüze gitti. Bizi eleştirenler ilk önce kendileriyle tutarlı olmalıdır. Biz tutarlılığımızı yaptığımız davranışlarımızla gösteriyoruz. Bizim bayrağımıza saygımızı ve sevgimizi eleştirecek en son kişidir. Kumluca için kolumu değil gövdemi ortaya koydum. Mustafa Köleoğlu başkanımı size, sizi Allah'a emanet ediyorum" dedi.

ADAYLARIMIZ TERTEMİZDİR

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, "Bu bayrağın altında konuşma yapıp özgürce yaşamaktan onur ve gurur duyuyorum. Atatürk demiş ya 'Toroslarda Yörük çadırını görürseniz ve dumanı tütüyorsa endişe etmeyin bu ülkeye hiçbir şey olmaz.' Artık göç etmiyoruz ama o duman tütmeye devam ediyor. Bu bayrak, İstiklal Marşımız, ezanımız ve biz yaşadığımız sürece asla bu ülkenin ulusal bütünlüğüne kimse el ve dil uzatamaz. Millet ittifakı çatısı altında hiçbir örgüte mensup birey yoktur, adaylarımız tertemizdir. Bizi eleştirenler aynaya baksın. Şimdiye kadar Kumluca'da nasıl belediyecilik yapıldı. Bundan sonra nasıl belediyecilik yapılacağına göstereceğiz. Kumluca'da ve Antalya'da Millet ittifakın seçimi almasını sağlayacağız. 31 Mart'ta sandık başında bekleyip, kararlılığımız gösterip seçimi kazanacağız. Sosyal, demokratik, şeffaf belediyecilik anlayışını, verdiğimiz sözleri beş yıl içerisinde gerçekleştirerek göstereceğiz. Mart'ın sonu bahar olsun" dedi.

PROJELERİN ALTINA İMZAMI ATARIM

Millet İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, "Mustafa Köleoğlu kardeşimin beş yıllık yapacaklarını anlatacağı proje tanıtım lansmanı için burada bulunuyoruz. Elleri öpülesi kadınlarımız kadınlar günü kutlu olsun. İçinizden birisi olarak, köylü çocuğu, cam seralarda çalışmış ve turizm başkanlığı yapmış, halden anlayan bir kardeşiniz olarak, 25 yıllık siyasi hayatımızda bizi seçen insanlar mahcup etmedik. Hamdolsun, Antalya’mızda 4 köyden oluşan Konyaaltı’nda doğalgazı, düğün salonları, fuar, kongre merkezleri, yolları ve caddeleri olan bir yer haline getirdik. Antalya’mızı ‘ben sen yok, biz varız' diyerek yola çıktığımız, gene de sadece ben bilirim demeden çok kıymetli akademisyenlerimiz, uzmanlar, sivil toplum örgütleri, ziraat mühendisleri, esnaf odaları, köylünün derdinden anlayan bütün arkadaşlarımızla projelerimizi birlikte hazırladık. Bu 5 yıllık süreci de hep birlikte gerçekleştireceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, gençlerimizin, hayata umutla baktığı, kadınlarımızın, elleri öpülesi annelerimizin ve sevgili hemşerilerimizin barış ve huzur içerisinde, kimseyi ötekileştirmeden güzel günler göreceğiz inşallah. Kumluca’da Mustafa kardeşimin Biraz sonra yapacağı tanıtım lansmanındaki projelerin altına imzamı atarım" dedi

BELEDİYENİN PARASINDA TÜY BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI VAR

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'hiç şüphesiz Antalya Türkiye'nin en güzel yeridir' dediğini Güzel Antalya’nın hem turizmde geliştireceğini, hem de tarımın ağırlıklı olduğu konuma getireceklerini söyleyen Muhittin Böcek, “sanki 5 yıldır Muhittin Böcek belediye başkanıydı. Şimdi de projelerimizi açıkladıktan sonra elektrik ücretsiz dedik. Şimdi onlarda ücretsiz diyor. Fuarda zarar gören çiftçiye gübre dağıtımı yapıyorlar. Üzerine isim yazmışlar sanki babasının parası gibi. Belediyenin parasında tüy bitmemiş, yetimin hakkı vardır. Yapılan yardımlarda sağ elin verdiğini sol elin duymaması gerektiği gibi davrandım, davranmaya da devam edeceğim. Sadece dönemi kurtarmak için değil projelerimizi gerçekleştirmek için geliyoruz. Üreticimiz, çiftçimiz, vatandaşımız zora düştüğünde ürünlerini alıp sahip çıkacağız. Barış’ı sağlayıp, köylüyü ötekileştirmeyeceğiz. Komisyoncu nedir biliyor musunuz? Kız çıkarırken, çeyiz alırken, tohum alırken komisyoncuya gideriz. Komisyoncu nasıl kötü ithamlarda bulunulur" dedi.

BİZ HALKA HİZMET HAKK'A, HİZMET OLARAK BİLİRİZ.

Başkan Adayı Muhittin Böcek, “Antalya'da araştırma yaptık ilk sırada işsizlik, ikinci sırada ulaşım, üçüncü sırada köylerde yaşanan zorluklar çıktı. Biz ikimiz de geliyoruz. Biz size güveniyoruz. Antalya'yı hak ettiği noktaya getirmek için geliyoruz. Bayrak muhabbeti yanlış ve üzücüdür. Allah bizim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Biz burada bulunan, bulunmayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul edilen herkesle, ezanımızla, bayrağımızla, Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihini yazan Mustafa Kemal'in yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Ben andımızla, 23 Nisan'la, 19 Mayıs'la, 30 Ağustos Zafer Bayramıyla büyüdüm. Bizler bu ülkede bugüne kadar ne yapıldığını biliyoruz. Benim Kumlucalı sevgili hemşerilerim de biliyor. Biz halka hizmet, hakka hizmet olarak biliriz. Kumluca proje tanıtımının millet ittifakına, Kumluca'mıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Mustafa kardeşimi size, sizi de Allah'a emanet ediyorum. Cumhuriyet ile birlikte kalın” dedi

GELECEĞİMİZİN TEMİNATINI İNŞA ETMEK İÇİN BURDAYIZ

Millet ittifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Köleoğlu, "Bugün buraya Millet ittifakı belediye başkan adayının tanıtım toplantısı için toplanmadık. Bugün buraya geleceğimizin teminatını inşa etmek için bulunuyoruz. Nasıl ki seralarda annesi, babası çalışırken toprağın içerisindeki oynayan çocuklar var ya onlar için toplandık. Nasıl kentteki çocuklar Eğitim görüyorsa, toprağın içerisinde yetişen çiftçi kardeşlerimizin çocukları da aynı eğitim ve seviyede yetişmesi için projelerimizi hazırladık. Mustafa gelecek, kalkınma gelecek. 41 projemizle, 41 mahallemize, 41 kere maşallah. 41 mahallemizin hepsine eşit hizmet edeceğiz" dedi.

Köleoğlu projelerini şöyle sıraladı:
"Halk ekmek, atölyeler, oto galericiler, plastik kasa ve karton kutu atölyesi, Kumluca enerji, eko sanayi, kara ve deniz ulaşım planı destek, Kumluca Yörük Müzesi, Kumluca pisti ve kısa yarış pisti, av ve yaban hayvanı üretim çiftliği, Kumluca orman çiftliği, balıkçılık ve soğuk hava, eko tarım, iş dünyası yaşam ve kongre merkezi, eko ticaret, antik kent turist karşılama, sosyal, kültür ve sanat, hemşericilik, aş evi, sosyal dayanışma kurumu, Kumluca spor kulübü, eğitim, atış poligonu, evde bakım, engelsiz yaşam, çocuk,kadın ve gençlik, sosyal gelişim, Kumluca kent konseyi, vizyon turizm, naturland eğitim köyü, vizyon sağlık merkezi, Sarnıç teras park ve teleferik, yayla, konaklama, meydan, vizyon ve organik tarım, Kumluca 4.0.

Konuşmaların ardından davetlilere Köleoğlu'nun 41 proje tanıtım videosu izletildi. Davetliler tarafından çok beğenilen projeler ayakta alkışlandı.