Alınan bilgiye göre üç gün önce Kumluca'ya bağlı Altınyaka Mahallesi Sinitcuması mevkinde ikamet eden Yılmaz Şen (54), üç gün önce Sinitcuması mevkine hayvanlarını otlatmak için saldığını, aynı gün akşam saatlerinde her zamanki hayvanlarını bulduğu yerde hayvanlarını bulamadığını belirterek jandarmadan hayvanlarının bulunması için yardım istedi.

Hayvanların kaybolduğu bölgede arama çalışması başlatan jandarma ekipleri, bölgeden yaklaşık bir kilometre uzaklıkta Kuzca Mahallesi Kocadere mevkinde, kayıp keçilerden biri dere yatağının kenarında kayalıklara sıkışmış halde buldu. Yapılan çalışmayla sıkıştığı yerden kurtarılan keçi ve diğer hayvanlar sahibine teslim edildi.

Keçilerinin bulunmasıyla büyük sevinç yaşayan Yılmaz Şen jandarmaya teşekkür etti. Kendi imkanlarıyla keçilerini aradığını ama bulamadığını ifade eden Şen, "Allah devletimize zeval vermesin. Her zaman keçilerimi aynı bölgede otlatıyordum. Keçilerim bir yere kaybolmuyordu. Bulamayınca çok üzülmüştüm. Sağ olsunlar jandarma komutanlarımız yardımcı oldular, keçilerim bulundu." dedi.