Güzören Mahalle sakinleri mahallelerinin su, yol ve elektrik sorunlarının giderilmesini istiyor. 2020 yılı içinde Güzören Mahallesi girişine elektrik direklerinin yığıldığını söyleyen Mahalle sakinleri, ara sokaklarda bulunan elektrik direklerinin değiştirildiğini fakat merkez deki direklerin değiştirilmediğini ifade ettiler.

Mahallede çiftçilik yapan Abdullah Atakan, "çiftçilikle uğraşıyorum. maalesef beş yıldan bu yana Mahallemize en ufak bir hizmet olarak bir şey gelmemiştir. Başta yol ve su sorunumuz var. Yukarıdan Kepez Dağı denen bir yer var oradan yağmur yağdığı zaman aşağıya şiddetli bir şekilde sel suları geliyor. Maalesef birçok sera su altında kaldı. Elektrik ile ilgili yetkili kurumlara dilekçe verdik. Muhtarımızla da görüştük. Buraya direk tahsisi yapıldı. Güzören Mahallesine Hoşgeldiniz tabelası girişinde direkler yığılıydı. Bir kısmı yukarı mahalleye muhtarının evinden tarafa direkler değişti. Muhtarın evinin önüne kadar direkler çekildi. Ama aşağıya, mahallenin merkez caddesine yapılmadı. Muhtarın evinin önüne kadar götürülen direkler aşağıya neden yapılmaz, bilmiyorum" dedi.

Mahalle sakinlerinden Gürkan Atakan ise, "Mahalle sakinlerindenim. Mahallemizde yaşanan sıkıntıları dile getirmek istiyorum. Ara sokaklara yapılan elektrik direkleri, merkezdeki yıkılmak üzere olan elektrik direkleri gibi yollar ve ara yollarımızın halleri. Kendi çabalarımızla onardığımız yol ve elektrik direklerimiz var. Siyasilerimizden, Muhtarımızdan başlayarak silsile yoluyla belediye başkanımıza kadar mahallemizin sorunlarını yapılmasını talep ediyoruz. Zaman zaman uzun süreli elektrik kesintileri yaşıyoruz. Kumluca'nın 41 mahallesinin yüzölçümü olarak en büyük Mahallesi burası olmasına rağmen hizmet yapılmıyor. En büyük ikinci mahallenin giriş tabelasından merkezine kadar olan 40- 50 yıllık elektrik direkleri değiştirilmedi, sanki kişiye özel gibi çıkmaz sokaktaki elektrik direkleri değişti. Belediyemizde 25 meclis üyemizin ikisi bizim mahallemizden. Biz mahallemizin sorunlarını azalarımızla, muhtarımızla dile getirdiğimiz gibi meclis üyelerimiz de mahallemize sahip çıkmasını, belediye meclisinde sorunlarımızın masa yatırılmasını istiyoruz" dedi.