iyarette Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu geçtiğimiz günlerde yapılan Kumluca Yağlı Güreşlerinin anısına minyatür kıspet hediyesinde bulundu.

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, "Bugün İYİ Parti Antalya İl Başkanımız Sn. Mehmet Başaran Kumluca’mızı onurlandırdı. Parti çalışmalarımız Kumluca’da devam edecek. Biz biliyoruz Yörüklerin en büyük destekçilerinden olan Mehmet Başaran Başkanımız bizim güreşlerimizde de bize her zaman moral ve motivasyonu bugüne kadar eksik etmedi. Her zaman desteklerini hep yanımızda hissettiğimiz için Yörükler, pehlivanlar diyarı Kumluca’mızdaki güreşlerimizin anısına küçük kıspet hediyemizi huzurlarınızda takdim ediyorum" dedi.

Antalya İYİ Parti Mehmet Başaran, "Bu güreşler hem ata sporumuzu değerlendirmek, hem de bulunduğu bölgeye camii, park, gibi kamuya dönük katkı sağlamak için yapılır. Kumluca Yağlı güreşlerinde de bulunmuştuk Başkanım bu vesileyle kıspeti bize hediye ediyor. Biz bugün Kumluca’ya Antalya’da açmış olduğumuz üye kayıt kampanyasından dolayı geldik. 19 ilçemizi adım adım dolaşıyoruz bugün Kumluca ve Finike ile noktalıyoruz. Yeniden bir program yapıp Atatürk’ün bize emanet ettiği laik, demokratik, sosyal hukuk devleti çizgisinde geliştirilmiş, güçlendirilmiş parlamenter sistemi ülkemize getirebilmek için ittifak halinde makul insanlar bir araya gelerek sonuna kadar seçim gününe kadar hiç durmadan çalışacağız. Genel Başkanımız Tüm Türkiye’yi dolaşıyor. Biz de kendi bölgemizde bu ittifakı en iyi noktaya taşıyacağız. Büyükşehir’iyle tüm CHP’li ve İYİ Partili Belediyelerle Antalya’da Millet İttifakının örneğini burada en iyi şekilde sergilediğimize inanıyorum. Bunu da daha da pekiştirerek gideceğiz. Başkanıma da çok teşekkür ediyorum" dedi.