İyi Parti ve Büyük Birlik Partisinden Cumhur İttifakına katılma kararı Cumhur İttifakı Kumluca Seçim Koordinasyon Merkezinde bekleyen seçmenler tarafından coşkuyla karşılandı. Cumhur İttifakı Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhur İttifakına geçen grubun temsilcileri, Avukat Serkan Öztürk, Avukat Ali dalgıç ve Büyük Birlik Partisi 5. Sıra Kumluca Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Kayahan Uslu’yu ve Veysel Akın'ı Seçim Koordinasyon Merkezinin önünde bulunan platforma çağırdı. Başkan Adayı Çetinkaya yaptığı kısa konuşmada; “Kumluca’nın geleceğinde benim de bir katkım olsun diyen güzel insanlar, ‘Kumluca Benim Sevdamdır’ diye kardeşlerimiz aramıza hoş geldiniz.

Onların parçası olmaktan onur duyduğum, Kumluca sevdalıları hoş geldiniz şeref verdiniz. Hep gönül birliği yaptığımız dava arkadaşlarımız, İyi partide görev almış, İyi Partiye gönül vermiş 300 kardeşimiz bu akşam Avukat Serkan Öztürk ve Avukat Ali Dalgıç öncülüğünde buraya gelerek bizde sizinleyiz dediler. Bize gurur verdiler. Hepsinden Allah Razı Olsun, hepsine teşekkür ediyorum” dedi. Davanız kutluysa, siz çıktığınız yolda samimiyseniz nehirler okyanusa akar. Bu akşam bunun öncülüğünü Serkan Öztürk ve Ali Dalgıç kardeşlerimizin yaptığı, İyi Partideki Al Yıldızlı Bayrak sevdalıları yaptı” dedi.

Cumhur İttifakına katılan grup adına konuşma yapan Avukat Serkan Öztürk; “Buz dağının görünen ve görünmeyen yüzüyle işi ehline bırakıp devam ettireceğiz inşallah. İyi niyetle, Başkanımızın kazanacağını biliyoruz, ama farklı kazandırmaya geldik. Elimizden geldiğinden fazla çalışacağımıza sizin huzurunuzda söz veriyoruz” dedi.