İYİ Parti Kumluca İlçe Başkanlığı tarafından Pazar günü delege seçimleri yapıldı. 28 Mart tarihinde de delegeler başkanı seçecek.

İYİ Parti Kumluca İlçe Başkanlığına kayıtlı üyelerin oy kullandığı delege seçimlerine parti üyelerinin yanı sıra İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Neşe Toker ve İl Seçim Koordinatörü Salih Ezer katıldı.

İYİ Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan, “Kumluca İlçe Başkanlığımızda hepimiz için gurur vesilesi olan bir ana şahitlik ettik. Yaklaşık 4 aydır yoğun bir şekilde sürdürdüğümüz üyelik çalışmalarının sonucunda bugün ilçe delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı bütün üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Seçilen ilçe delegelerimizi tebrik ediyorum. İYİ Parti’nin demokrasiye verdiği önemin en net göstergesi olan delege seçimlerimizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kayıtlı 1147 üyenin olduğu Kumluca ilçe teşkilatında, 1040 hazirun listesinden 794 üye oy kullandı. Katılım oranı yüzde 76.3 olarak gerçekleşti. Parti binasında oy verme işleminin ardından 388 delege seçildi. Seçim sonucu belirlenen delegeler önümüzdeki günlerde yapılacak Kumluca İlçe kongresinde yeni ilçe başkanını belirleyecek.