İş insanı Jinda Yaşar'ın maddi desteğiyle Kumluca'dan 2 ton temizlik ve kırtasiye malzemesi Isparta Eğirdir ilçesindeki okullara gönderildi. Yardım malzemeleri okullara teslim edilmek üzere Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi. Maddi değeri yaklaşık 20 Bin TL olan temizlik ve kırtasiye malzemelerini Sebile Şavkar ve İş İnsanı Jinda Yaşar Isparta'ya giderek teslim ettiler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sosyal Dayanışma Gönüllüsü Sebile Şavkar şunları söyledi:
"İyilik bulaşıcıdır, diye çıktığımız bu yolda önce Kumluca'nın kalbine dokunduk, sonrada dışına çıktık. Sonra Antalya'ya dokunduk derken il dışına iyilik bulaştırmak, güzellikler yaymak için rotamızı Isparta, Eğirdir'e doğru kırdık.

Neden orası diye sormayın. Güzellikleri sadece yaşadığımız yerle sınırlandırabilecek kadar bencil olmak istemediğimizi fark ettik. Biraz olsun öz farkındalık yaratmak, bir yerlerde güzel bir şeyler olsun istedik, tek amacımız buydu.

Çünkü toplumun refaha kavuşması ve bu konuda ilelebet yükselmesinin yolunun Eğitimden geçtiği farkına vardık. Bu güzergahta Isparta'nın Eğirdir ilçesinde ki 'Köy Okullarını' ziyaret etmek ve bir parçada olsa onlara yardımcı olmak istedik. Bu yardım gününde bütün desteğini önümüze seren Jinda Yaşar, hanımefendiye teşekkür ederim. Bu yardım gününde köy okulları için kırtasiye malzemesi ve temizlik malzemeleri kaynağı sağladıkları için kendisine minnettarız."