Halk Eğitim Merkezinin boşaltılması sorunu devam ederken, bu defa da, İşhanı'nın arka tarafında bulunan giriş çıkış noktasının, işyerine çevriliyor olması, çalışanları ve işhanında bulunan esnafı tedirgin etti.

Nakliye amaçlı kullanımın rahat olması, Engelli personel ve gelen vatandaşların rahat hareket etmesi ve İşhanı'nda bulunan esnafın rutubet kaygısına rağmen, Belediyenin burayı işyerine çevirmesi, huzursuzluğu artırmaya devam ediyor. Her açıdan, bir çok soruna çözüm olan bu kapının kapatılmasına bir anlam veremediklerini belirten İşhanı esnafı ve vatandaşlar; "Belediyenin buradan gelecek kiraya ihtiyacı mı var. Neden bu kadar itiraz varken, inatla bu işleme devam ediliyor, anlamıyoruz. Belediye, hiç olmazsa içerde bulunan bir asansörü dışarı monte ettirsin. Engelli personel ve vatandaşlar, bu sayede biraz daha rahat girip çıkabilsinler" dediler.

Diğer yandan tadilatı devam eden söz konusu yerde, doğrama ve camların bir işyeri açısından uyumlu olmadığı, çok zayıf yapıldığı, yapılacaksa da iyi bir şey yapılmasının gerektiği belirtildi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA