21 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısı ile Kumluca Belediyesininve Ortaköy Mahalle Muhtarlığının katkılarıyla, Batı Antalya Gençlik Platformu ve Ortaköy Gönüllüleri tarafından düzenlenen çevre temizlik etkinliğinde mahalle içinden geçen yolda temizlik yaptılar.

Kumlucalı bir grup genç tarafından kurulan Batı Antalya Gençlik Platformu, üyeleri Mahalledeki çocuklarla birlikte sabah saatlerinde mahallenin girişinde toplandı. Kumluca Belediye’sinin de destek verdiği kampanya da çocuklar ve gençler yol kenarlarından topladığı çöpleri poşetlerde biriktirdi. Yol kenarında biriken çöp poşetleri belediyenin çöp aracı tarafından tek tek toplandı.

Batı Antalya Gençlik Platformu Temsilcisi Oğuzhan Dalmaz; “Kumluca İlçesi Ortaköy Mahallesinde çevre temizliği yaptık. Dünya’nın iklim değişikliği açısından gittiği yöne baktığımız zaman kötü bir durumdayız. Bu duruma dikkat çekebilmek için sadece şehir merkezlerini değil deniz kenarlarını değil kırsal alanlarda da çevre temizliğinin önemini vurgulamak istedik” dedi.
Kumluca belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; “batı Antalya Gençlik Platformu ve Ortaköy Muhtarlığı ile beraber Çevre Temizlik haftası ile de ilgili olarak hem çevremizi temiz tutmak anlamında tüm gençlerimiz çevremizde temizlik yaptılar” dedi
Muhtar Halime Kaya ise; “çevre kirliliğine dikkat çekmek için Batı Antalya Gençlik Platformu temizlik yaptı. Destek veren Kumluca belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Etkinlik sonunda katılımcılara kahvaltı ikram edildi.