Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’tan Gündoğmuş’a 19 ilçede başlatmış olduğu ‘Sosyal Kart’ projesi ile ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere alış veriş imkânı sundu. Bu proje kapsamında Kumluca’da da ihtiyaç sahipleri ve dar gelirli ailelere ‘Sosyal Kart’ dağıtımına başlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü ekipleri Kumluca’da ‘Sosyal Kart’a ihtiyacı olduğunu belirlediği ve ‘Sosyal Kart’ talebinde bulunan toplam 347 aileye, market alışverişini yapabileceği ve ihtiyacı olanı alabileceği kartlarını ulaştırıldı. 

KUMLUCA ’YA HİZMET ETMEKTEN MUTLUYUZ VE GURURLUYUZ

‘Sosyal Kart’ projesinin Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden birisi olduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, belediyeciliğin her alanında iddialı olduklarını ve sosyal belediyecilikte de Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çağ atlattığını belirtti. 

‘Sosyal Kart’ ile ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlarımız alkol ve tütün ürünleri haricinde ihtiyacı olan temel ürünleri istediği marketten istediği zaman karşılayabileceği bir sistem oluşturuldu. Kumluca’da kimse sahipsiz değil, kimse garip ve yalnız değil. Sosyal belediyecilik politikamız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın daima yanındayız. Her yıl yardım miktarını ve kart sayısını da arttıracağız. Kumluca’ya hizmet etmekten mutluyuz ve gururluyuz.” dedi. B. İnanç KUTLU