HAYATI ANLAMLI OKUYABİLME BECERİSİ KAZANDIRMAK

Okul Yönetimi, " Projemizin amacı yediden yetmişe herkese okumanın önemini keşfettirmek. Herkese hayatı anlamlı okuyabilme becerisi kazandırmaktır. Bu amaçla etkinlileri tüm ilçeye yayılarak okuyan bir toplum oluşturulmağı hedeflemekteyiz. Bu etkinlik boyunca velileri, çeşitli meslek dallarında görev alan kişileri , emekli öğretmenlerimizi ve diğer okullardan öğrencileri davet ederek bu projeyle okumayla buluşturmaktır " dedi.
OKUYAN BİR TOPLUM HEDEFLİYORUZ

' Hayatın Anlamı Kitap ' projesini tüm ilçeye yayılarak okuyan bir toplum oluşturulmak istediklerinin vurgulayan Okul Yönetimi," Bu projeye yürütmemisin sebebi aileler öğrencilerin evde kitap okumadıklarını belirtmekte bizlerde okuyan bir nesil yetiştirmek ve her gün kırk dakika her öğrencinin okumasını sağladık. Etkinliğimize Öğretmenlerimiz, veliler ve öğrencilerimiz her gün 1 ders saati boyunca kitap okuyarak başladı.Ayrıca bu proje kapsamında, öğrencilerimizi kütüphaneyle buluşturmak, öğrencilerimiz arasında kitap okuma yarışması, öğrenci-veli kitap okuma bilgi yarışması, öğretmenler arası kitap okuma bilgi yarışması, okuma ile ilgili seminer, münazara gibi etkinliklerde yapılacağını belirtti.
Okul Yönetimi," Okulumuza Eski Okul Aile Birliği Başkanı Sn. Bilal ÇETİN ve İlçe Emniyet Müdürü Sn. Cemil DOĞAN gelerek projemize destek verdi.Teşekkür ederim " dedi.
Haber:Hamide Koçubaba