" Hayalini söyle,Polis Amca seninle" sosyal sorumluluk projesi Kumluca ilçesindeki Atatürk İlkokulu 1/C sınıfı öğrencilerinin hayallerini proje sayesinde gerçekleştirildi. Projeye Kaymakamlık,Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü paydaş olarak destek verdi.

Proje kapsamında 1/C sınıfı öğrencileri Antalya Hürriyet gazetesinin basın matbaasını, Antalya Havalimanı iç hatlar terminalini, hava limanı itfaiye, uçağın kokpitini, Kuleyi ve pistteki helikopteri gördü. Dinopark'ı gezerek hayallerini gerçekletirken eğlenceli vakit geçirdi.

1/C sınıfı öğrencisi Bilge Dinler," Dinoparktaki dinozorları görünce çok şaşırdım ve korktum.Çok eğlenceli vakit geçirdik.Polis abla ve amcalarıma teşekkür ederim " dedi.
Adil Tuğra İlhan," Pilotların dokunduğu cihazlara dokunmak beni çok mutlu etti.Hayallerimi gerçekleştirdikleri için teşekkür ederim " dedi.

Atatürk İlkokul ve Ortaokul Müdürü Ahmet Özdemir, " Öğrencilerimiz ilk defa uçak, helikopter gördü ve yakından inceleme fırsatı buldu. Öğrencilerimizin hayallerine dokunmak onların mutluluğunu görmek bizi mutlu ediyor ilk defa uçak, havaalanı helikopter gören öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi. " dedi

Kumluca İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, " Gençlerimizin yaşamlarına anlamlı ve değerli dokunuşlar yaparak çocuklarımızın sosyal yönünü güçlendirerek topluma kazandırmak için hedeflediğimiz projelerden biri olan " Hayalini söyle,Polis Amca seninle"projesiyle gençlerimizi hayata bağlı ve sağlıklı bireyler yetiştirmeyi hedefledik. Dinoparka gezisi için Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Dinopark'ın sahibi Abdullah Eş'e katkılarından dolayı teşekkür ederim.Gençlerimizin hayallerine dokunmak büyük bir mutluluk " dedi.
Haber :Hamide Koçubaba