İşletme sahipleri Nazmi Çiftçi, Nebi Çetin ve Fatih Çetin, işletmeleriyle Kumluca’ya yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Birçok ilde şubesi bulunan ve kahve sektöründe önde gelen markalardan olan “Hatır Kahvesi”, Kumluca’da dualarla açıldı.

Kumluca Adnan Menderes Bulvarı Avcıoğlu Laboratuvarı altında açılan “Hatır Kahvesi’nin açılış törenine, KUTSO Başkanı Murat Günay, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Kumluca Belediye eski Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, partililer, muhtarlar ve birçok davetli katıldı.

İşletme sahipleri Nazmi Çiftçi, Nebi Çetin ve Fatih Çetin açılışa ilişkin yaptığı açıklamada, “Diğer işletmelerden en belirgin farkımız ekibimizin güler yüzlü olması ile mekânımızın sıcak tasarımı” dediler.

İşletme sahiplerinden Nazmi Çiftçi, “Normal kafe tarzının dışında yemek ağırlıklı hizmet vereceğiz. İşletmemizde köy kahvaltısı, serpme kahvaltı, kahvaltı çeşitleri, günün çorbası, Karadeniz’in ünlü yemeği mıhlama, atıştırmalıklar, sandviç, krepler, hamburger çeşitleri, pizza çeşitleri, spagetti, salatalar, etli sarma, karışık ızgara, bodrum çökertme, et ızgara çeşitleri, künefe, baklava, tatlı çeşitleri, kesme Maraş dondurma ve çeşitleri, kumda Türk kahvesi, sıcak ve soğuk içecekler vermekteyiz” dedi.

Sıcak bir aile ortamında hizmet vereceklerini kaydeden Nazmı Çiftçi, “işletmemiz Osmanlı ve Selçuklu motifleriyle tasarlandı. İşletmemizde güler yüzlü hizmet ön planda. 20 çalışma arkadaşımızla doğum günleri ve özel gün organizasyonları yapmaktayız” şeklinde konuştu.

Çiftçi, “kafemizde ayrıca devlet memurlarına ve işçilere özel öğle yemeği menüsü vereceğiz. Sıcak bir ortamda aileleriyle gelecek vatandaşlarımız çocuklara özel oyun parkı ile rahat bir şekilde vakit geçirebilecekler. Çocuk oyun parkımız göz önünde olduğundan aileler güvenli bir şekilde çocuklarını takip edebilecekler” ifadeleri kullandı.

Konuşmaların ardından hayır duası okundu ve “Hatır Kahvesi”nin açılışı gerçekleştirildi