Kumluca Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen yangın tatbikatında, olası bir yangın durumunda neler yapılacağı ile ilgili tatbikat gerçekleştirildi.

Antalya il Sağlık Müdürlüğü UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi), itfaiye ve 112’nin katılımı ile gerçekleşen tatbikatta birimlerin işbirliği ve koordinasyonu mükemmel bir şekilde gerçekleşerek hastaların tahliyesi sağlandı.

Tatbikatın ardından ilgili birimler değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Olası senaryoların hepsinin masaya yatırıldığı ve değerlendirildiği toplantı sonrası hastane Başhekimi Uzman Dr. Ayşegül Alkan şunları söyledi; “Sürekli gelişen ve büyüyen Kumluca ilçesinde, halkımıza daha güzel hizmetler vermenin yanında hasta ve çalışan güvenliğini temel alan hastanemizde yangın tatbikatı yaptık. Hastanemizde yönetim olarak sürekli daha iyi ve güvenilir hizmeti vermek için çalışmalar yürütmekteyiz. Bu çalışmalar kapsamında hizmetin daha güvenilir ortamlarda sunulması için yangın tatbikatını başarı ile tamamladık. Bu tatbikatta emeği geçen UMKE ekibine, Belediyemiz itfaiyesine, 112 ekibine ve çalışanlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.