-KUMLUCA GÜREŞLERİ HEYECANI, DUALI ÇAYIRLARDA DEĞİL EKRAN BAŞINDA YAŞANACAK

-KUMLUCA GÜREŞLERİ 20 KANALDA CANLI YAYINLANACAK!

-KÖLEOĞLU, GÜREŞSEVERLERİ EKRAN BAŞINA BEKLİYORUM...

Bu yılın ilk Yağlı Güreşleri 22-23 Mayıs tarihlerinde, Türkiye’nin 4 büyük güreş organizasyonundan biri olan Kumluca Yağlı Güreşlerinde olacak.

Geçtiğimiz yıl Koronavirüs Salgını engeli nedeniyle yapılamayan yağlı pehlivan güreşlerinin bu yıl ilki Türkiye’nin 4 güreşinden birisi olan Kumluca’da yapılacak. Seyircisiz yapılacak yağlı pehlivan güreşlerinde sahaya sınırlı sayıda görevli alınacak. Güreşler yaklaşık 20 kanalda canlı olarak yayınlanacak. Güreş severler, güreş heyecanını dualı çayırlarda değil, ekran başında yaşayacak.

Yağlı Pehlivan Güreşleri Tertip Komitesi Başkanı, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, “Yağlı güreş bizim ata sporumuz. Ancak Pandemi nedeniyle birçok spor dalında olduğu gibi ata sporumuz yağlı güreşe de ara vermek zorunda kaldık. Bugünleri sağlıklı bir şekilde atlatarak, eski günlere mutlaka döneceğiz. Biz Kumluca Belediyesi olarak sporun tüm dallarına destek vereceğiz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim.' Biz de bu ilkeyle spora destek veriyoruz. Kumluca’mızın adını sporda kazandığımız başarılarla duyurmaya devam edeceğiz. Güreşçilerimiz Ata sporumuz güreşle Kumluca’nın gücünü tüm Türkiye'ye göstermek istiyorlar onlara desteğimiz eskisi gibi devam edecek, bütün güreşçilerimiz adına sizleri Kumluca’mızda Seyircisiz olarak yapılacak olan 22-23 Mayıs tarihlerindeki Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşlerimizi izlemek için ekranlarınızın başına bekliyorum” dedi.