Seçim sonuçlarının bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen Murat Hüdavendigar Günay, “27. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile ülkemiz tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Rekor düzeyde katılım oranı, şeffaf ve dostluk ortamında geçen seçimlerde Türk Milleti kararını ciddi bir şekilde ortaya koymuş, siyasetçilerimize büyük bir sorumluluk yüklemiştir” dedi.

Günay sözlerini şöyle sürdürdü:
“Seçim sonuçlarının ve Yeni Hükümet Sisteminin, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere seçimin galibi Cumhur İttifakını başarılarından dolayı tebrik ederiz.
Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası olarak Antalya’mızı temsilen Türkiye Büyük Millet Meclisine girmeye hak kazanan tüm milletvekillerimizi tebrik ediyoruz. 

Batı Antalya’nın en güçlü Sivil Toplum Kuruluşu olarak yeni dönemde Antalya Milletvekillerimizden, Antalya’nın batısına daha fazla ilgi göstermelerini bekliyoruz. 

Batı Antalya’yı temsilen bölgemizden TBMM’ye gönderdiğimiz Ak Parti Milletvekili Sayın Atay Uslu, CHP Milletvekili Sayın Aydın Özer ve İyi Parti Milletvekili Sayın Hasan Subaşı’ya da ayrıca görevlerinde başarılar diliyoruz. Seçim döneminde kendilerinin de söz verdiği gibi bölgemizin kalkınması adına yoğun mesai harcayacaklarına inanıyoruz.

‘KUTSO, Batı Antalya’nın Birleştirici Gücü’ olarak Batı Antalya’ya yapılacak her türlü yatırımın yön göstericisi, destekçisi ve takipçisi olmaya devam edecektir.”