Kumluca Özel Medikum Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özgür Kara hasta kabulüne başladı.

1983 yılı Zonguldak doğumlu olan Özgür Kara, 2008 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2014 yılında Kocaeli Üniversitesi'nde uzmanlığını tamamlayan Kara, sırasıyla Zonguldak Devrek Yazıcıoğlu köyü Sağlık Ocağı, Kocaeli Üniversitesi ve Fatsa Devlet Hastanesinde görev yaptı.

2016 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı adına Afrika ülkelerinden Nijer'de bir ay süreyle göz hekimi olarak görevde bulunan Kara, Özel Medikum Hastanesi'nde de başarılı hizmetler vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Hastanenin yeni olması, tıbbi cihazların uyumu ile birlikte göz hastalıklarıyla ilgili birçok sağlık hizmetini verebileceklerini ifade eden Kara, “Genel göz rahatsızlıklarını yanı sıra, çocuk ve erişkinlerde görme muayenesi, katarakt tanı ve tedavisi, retina hastalıkları, sarı nokta gibi birçok rahatsızlıkların tanı ve tedavisini yapabileceğiz. İnşallah insanlara faydalı olabiliriz. Benim hedefim, kaliteli güzel sağlık hizmeti verebilmek.” dedi.