Süper Amatör Kümede mücadele eden Kumluca Belediyespor ile Manavgatspor Ligin 4. Haftasında Kumluca Şehir stadında karşılaştı.

Karşılaşmayı Gökhan Candan, Muammer İnce ve İhsan Kaan Delice üçlüsü yönetti. Kumluca Belediyesporlu oyuncular sahaya “Barış Pınarı Harekâtında, Kalbimiz ve Dualarımız Kahraman Mehmetçiklerimizle…” yazılı pankartla çıktılar.

Karşılaşma ev sahibi takım Kumluca Belediyespor’un üstünlüğüyle gerçekleşti. 18 dakikada Kumluca Belediyesporlu Yusuf Can Karataş takımının ilk gölünü attı. Ardından 26 dakikada Hüseyin Çılgın, 38 dakikada Güzel Sargın, 45 ve 52 dakikalarda İskender Cesur takımın 4 ve 5 gölünü attı. Karşılaşmanın 41 dakikasında Serkan Ak ve 68 dakikasında da Metin Aydıngöz Kumluca Belediyespor adına sarı kart gören oyuncular oldu. Manavgatspor’un tek gölünü ise 65 dakikada Mert Dereli attı.

Karşılaşmanın ilk gölünü atan Kumluca Belediyesporlu oyuncu Yusuf Can Karataş ve arkadaşları golden sonra asker selamı vererek golü Fırat’ın doğusunda operasyonda olan Kahraman Mehmetçiklerimize ve şehitlerimize gönderdiler. Karşılaşma da tribünlerden sık sık “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” slagonları atıldı. Karşılaşmada ayak topuğundan sakatlanan Yusuf Can Karataş MEDİKUM Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Karataş'ın ayağında çatlak tespit edildiği, bir süre sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.