Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, Fen İşleri Müdürü Müsamettin Öner, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileriyle, Gödene Caddesinde sıcak karışım asfalt çalışması yapılacak yolda incelemelerde bulundu. 

Çalışma nedeniyle trafiğe kapatılan yolun ilçenin önemli ulaşım ağlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Çetinkaya, çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi için tüm birimlerin koordineli çalıştıklarını söyledi. 

Yolun trafiğe kapatılması nedeniyle ulaşımın diğer alternatif yollardan sağlandığını ve bunun da zaman zaman trafik yoğunluğuna neden olduğunu belirten Çetinkaya, “Toptancı halinden itibaren, Anadolu Lisesi kavşağına kadar Gödene Caddesi ilçemizin önemli ulaşım ağlarından biri. Özellikle Kumluca’nın yukarı mahallelerinden toptancı haline ve şehir merkezine ulaşmak isteyen vatandaşlarımız bu yolu kullanıyorlar. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz tarafından sıcak karışım asfalt çalışması başlatıldı. Bunun yanında yağmur suyu tahliyesi, aydınlatma ve enerji hatlarının yer altına alınması çalışmaları var. Bundan dolayı yol kısa bir süre trafiğe kapatıldı.” dedi. 

Külfetsiz nimetin olmadığını ve bir güzelliğin yaşanması adına, bazı sıkıntıların yaşanabildiğini anımsatan Çetinkaya, yaklaşık bir ay sürmesi planlanan çalışma sonunda 15 metre genişliğinde ve yaklaşık 2 kilometrelik yolun her yönüyle çok güzel olacağını, bu güzelliklerin yaşanması adına sıkıntı yaşayan vatandaşların da bunu anlayışla karşılayacaklarını ümit ettiğini bildirdi. Gökhan TEMEL