Kumluca Müftülüğü Gençlik Koordinatörü ve Ortaköy Hacı Dudu - Yusuf Duran Camii İmam Hatibi İsmail Orhantekin, ilçe genelinde din görevlileri ile birlikte yaptığı koordineli çalışmalarla, gençleri camilerle buluşturuyor.

Kumluca Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İsmail Orhantekin; “Kumluca Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü olarak gençliğe değer projesi kapsamında her hafta gerçekleştirmiş olduğumuz camii gençlik buluşmamızı gerçekleştiriyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın “Her Caminin 10 Genci Olsun Projesi” kapsamında “Gençliğe Değer” uygulamalarını gerçekleştiriyoruz.

Kumluca Müftülüğü Gençlik Koordinatörü, ilçemizde gençlerimize yönelik çalışmalarımızı planlıyoruz. İlçemizi bölgelere ayırıyoruz. Her hafta bir bölgedeki din görevlilerimiz ile bir araya geliyoruz. Mahallelerdeki en az 10 gencimizi camilerimiz ile buluşturuyoruz. Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde bir araya getirdiğimiz gençlerimiz ile Peygamberimizin gençlere yönelik hadisi şerifleri ve ayetler üzerinde sohbetler yapıyoruz. ” dedi.