GENÇLİK GELECEKTİR DERKEN İŞTE BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORDUM.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ," Gençlik gelecektir derken işte bunu anlatmaya çalışıyordum.Karşımda sizin gibi pırıl pırıl gençleri görüyorum.Her konuşmamda sizlerin geleceğinden bahsediyordum.Dünyada eşi benzeri olmayan sahilinden, Toros dağlarına kadar uzanan ve sağlıklı gıdanın başkentindesiniz.Kıymetli büyük ailem hepiniz hoş geldiniz" dedi.

Konuşmanın ardından pop Sanatçısı Simge Tertemize Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu tarafından çiçek ve kahve fincan takımı hediye edildi.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Sinan ØkuŁu dahil, gülümseyen insanlar, kalabalık ve ayakkabılar

GENÇLER EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞADI 


Karşımda yüzleri parlak ve sağlıklı gençler görüyorum bunun sebebi sağlıklı gıdanın başkenti Kumluca'dan kaynaklanıyor diyen Şarkıcı Simge yaklaşık iki saat sahnede gençlere eğlenceli anlar yaşamasını sağladı.


Pop Şarkıcı Simge miş miş, öpücem ,yankı gibi müzikleri seslendirdiği şarkılarla katılımcılara keyifli bir gece yaşattı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, kalabalık

SPONSORLARA PLAKET 
Festivale katkı sağlayan Çetinler Milexim firması sahipleri Ali ve Aykut Çetin’e Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu tarafından plaket takdim edildi.

Haber:Hamide Koçubaba