İki kategoride de hiç mağlubiyet yüzü görmeyen yıldız erkekler ve küçük erkekler takımları yakalaması zor bir başarıya imza attılar.

Küçük erkekler kategorisi final maçında Kumluca Bil Koleji ile karşılaşan Kumluca Sınav Koleji, 2-0 lık skorla galip gelirken, oynadığı maçlarda sadece 1 gol yemesi ile de dikaktleri üstüne topladı. Yıldız Erkekler kategorisinde ise finalde Şehit Ömer Halisdemir ortaokulu ile normal sürede 1-1 berabere kalan Sınav Koleji, penaltılarda 4-1 galip gelerek kupaya uzandı.

AKADEMİK BAŞARILARININ YANINDA SPOR BAŞARILARI!

Sınav Koleji Kurucu Genel Müdürü Sn.Osman AYDIN gelen çifte şampiyonluktan sonra şunları söyledi;
"Akademik başarılarımızla bölgemizde kendimizden sıkça söz ettiriyoruz, bunun yanında sosyal faaliyet ve spor başarılarının da gelmesi gurur verici. Sınav Koleji olarak vizyonumuz, çağının getirdiklerini yakalamış, her anlamda donanımlı bireyler yetiştirmektedir. Bu yolda da emin adımlarla ilerlemekteyiz. Daha önce voleybol, masa tenisi, tırmanış ve basketbol gibi alanlarda şampiyonluklar yaşamıştık, bunlara bir yenisi ekleyen antrenör ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Sınav Koleji sıradan bir okul değil, hayata hazırlayan gerçek bir yaşam okuludur." diyerek sözlerini sonlandırdı.