Kumluca’da beş yıldır hizmet veren Diriliş Tost Diyarı’nın sahibi Kazım Şafak, bazlamalı tost ile geçmişten gelen lezzeti, günümüz damak tadına uyarladığını söyledi.

SİZ HAYAL EDİN BİZ YAPALIM
Kazım Şafak, “Salçalı ekmeği tost diye kesinlikle satmıyoruz. Kumluca’da insanları böyle bir lezzete alıştırmak zaman aldı. Ürünlerimizi yapım aşamasından sunum aşamasına kadar mutfağın başında biz varız. Ürünlerimizi her zaman tadanın ilk günkü lezzeti alacaklarını iddia ediyoruz. Zengin bir menüyle dayanılmaz lezzetleri sunduğumuzu düşünüyoruz. Sunumumuza güveniyoruz. Profesyonel paket servisi ekibi ile çalışıyoruz. Kumluca’dan Deniz obalarına, Toptaş köyünden Mavikent’e, Hasyurt’tan Sahilkent’e kadar paket servisi yapıp zamanında ulaşım sağlıyoruz” dedi.

BAZLAMALI TOST’UN TEK ADRESİ 
Şafak, bazlamanın içerisine insanların hayal ettiği her şeyi koyabildiklerini, kişiye özel tostlar yaptıklarını söyledi. 
Şafak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mutfaktaki tüm ürünleri salçasından tuzuna, kekiğinden turşusuna kadar kendimiz doğal olarak üretiyoruz. Bazlama tostun hamurunu kendimiz açıp yoğurup, imal ediyoruz. Bizi rakiplerimizden ayıran noktanın Akdeniz bölgesinin en önemli ürünü olan kekik kullanıyoruz. Menünün yanında müşterilerimize zengin bir garnitür ikramı sunuyoruz. Zengin bir ikrama sahip menülerimizde, dört çeşit turşu, iki çeşit zeytin, bolca yeşillik ikram etmekteyiz.”

Haber Hamide Koçubaba